Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

Denne mannen er blant USAs best betalte

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Robert Kotick, bedre kjent som Bobby og enda bedre kjent som sjefen for Activision, er en av USAs desiderte best betalte menn. Med en årslønn på 64,9 millioner dollar (nesten 380 millioner kroner) har nemlig finansavisen Bloomberg plassert han på andreplassen over landets best betale.

Plassen ble sikret som følge av en solid lønnsforhøyelse Kotick sikret seg nylig, der utbetalingene til kontoen hans faktisk åttedoblet seg.

Den nye kontrakten gjelder frem til juni 2016, og er et resultat av den fantastiske suksessen Activision har sett med KoticK i lederstolen, først og fremst på grunn av den evig populære Call of Duty-serien og suksesspillene Skylanders Spyro's Adventure og Skylanders Giants.

Call of Duty: Black Ops 2

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content