Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

Spill Black Ops 2 med GR i kveld!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter seks runder med Call of Duty: Black Ops 2-konkurransen GR Friday Nights har vi delt ut både Xbox 360-konsoller, eksemplarer av God of War: Ascension og en masse kule headsets. Og viktigst av alt, vi har hatt det kjempegøy sammen med ivrige GR-lesere.

Så morsomt har det vært, at vi har bestemt oss for å kjøre igang en ny runde allerede i kveld, i samarbeid med Activision, Gamestop, Steelseries og Sony.

I kveldens premiepott finner flere Steelseries Siberia V2 Cross Platform-headsets (disse trekker vi lodd om), samt Playstation 3-spillene God of War: Ascension og Little Big Planet Karting til alle som deltar.

Kveldens runde foregår på Playstation 3-plattformen. Stikk innom konkurransens egne Facebook-sider (du trenger ikke være Facebook-bruker) for mer info om påmelding og gjennomføring.

Happy hunting, soldiers. You're gonna need it!

Call of Duty: Black Ops 2

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content