Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars: The Old Republic

EA får eksklusive rettigheter på Star Wars-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til manges fortvilelse ble Lucasfilm solgt til Disney i 2012. I forrige måned kom den skuffende nyheten om at de la ned Lucasarts' spillutvikling.

EA Games forteller nå at de har skrevet en avtale med Disney som innebærer at de får eksklusive rettigheter til å utvikle og gi ut Star Wars-spill innenfor "de fleste populære sjangere" og til "alle interaktive plattformer", ifølge CVG.

EA-sjefen Frank Gibeau sier:

- Alle utviklere drømmer om å skape spill til Star Wars-universet. Tre av våre beste studioer skal få leve ut denne drømmen ved å utvikle storslåtte eventyr til Star Wars-fansen. DICE og Visceral vil lage nye spill i samarbeid med Bioware. Nyhetene vil kunne låne litt fra filmene, men spillene vil være helt originale, med nye historier og nytt gameplay.

Vi vet foreløpig ikke om dette betyr at det fortsatt er håp for Star Wars 1313, men det kan i hvert fall se ut til at Disney ikke har krysset over til den mørke siden riktig ennå.

Star Wars: The Old Republic

Relaterte tekster

Star Wars: The Old RepublicScore

Star Wars: The Old Republic

ANMELDELSE. Skrevet av Oskar Nyström - GR SE

Gamereactors egen ekspert på nettrollespill har tilbragt hver våkne time den siste uken i Biowares storsatsing. Kan Star Wars: The Old Republic ta tronen fra World of Warcraft?



Loading next content