Norsk
Gamereactor
nyheter
Alan Wake

- Tiden var ikke moden for Alan Wake 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om Quantum Break, som ble annonsert under Xbox One-annonseringen, ser spennende ut ville mange heller se et Alan Wake 2. Det anerkjenner utviklerne hos finske Remedy, og i et brev til fansen forklarer kreativ leder Sam Lake hvorfor det ble som det ble:

- Alan Wake-serien har solgt tre millioner eksemplarer siden lanseringen, og det er et brukbart tall. Men det tok endel tid før vi nådde dette antallet, og selv om vi har jobbet hardt med oppfølgeren var ikke tiden moden for Alan Wake 2 enda, forklarer Lake.

I stedet fikk Remedy full oppbakking fra Microsoft for å lage noe helt nytt, og dette endte altså opp som Quantum Break-prosjektet. Heldigvis betyr dette likevel ikke slutten for fansens elskede forfatter:

- Jeg har så absolutt lyst til å lage noe nytt i Alan Wake-serien, når tiden er moden for det, avslutter Lake.

Vi gleder oss til å høre mer om Quantum Break på E3, og vi skal fortsette å holde fingrene krysset for Alan Wake 2. Skal du?

HQ

Relaterte tekster

Alan WakeScore

Alan Wake

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Remedys hjertebarn er endelig klart for lansering, og vi har testet det. Har det vært under utvikling for lenge, eller leverer det på tross? Les anmeldelsen her...



Loading next content