Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Er dette Grand Theft Auto V-kartet?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lurer du på hvordan kartet i storspillet Grand Theft Auto V kommer til å se ut? Det gjør brukerne av forumsiden Official Xbox Magazine att en grupp fans på GTAForums også. Faktisk har de revet seg så mye i håper over akkurat dette spørsmålet at de satt seg ned for å lage en prototype av kartet.

Prototypen er satt sammen av bruddstykkene Rockstar har vist frem av det faktiske kartet, i forbindelse med annonseringen av spesialutgaver og så videre. Det er derfor ikke utenkelig at dette kartet kan være nokså representativt for de ekte sakene.

Området er i hvertfall langt større enn noe vi har sett i et Grand Theft Auto V-spill noensinne, og det stemmer jo overens med lovnadene Rockstar har gitt tidligere.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content