Norsk
Gamereactor
nyheter

Chat om E3 med Gamereactor

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forventninger til pressekonferansene? Kommer du til å rive av deg håret i ren fortvilelse, eller kommer du til å falle hodestups?

Tja. Vi her i Gamereactor forstår at det er mye følelser involvert. Det er tross alt årets heteste spillmesse, og stedet der våre favorittuviklere og utgivere skal ta pusten fra oss med sine råeste utgivelser. Og vi bryr oss.

Derfor åpner vi denne skravle/diskusjonsnyheten, der hele Gamereactor kan snakke om alt E3-relatert. Det kan være forventninger til kveldens show, skuffelser eller inntrykk underveis og selvfølgelig den endelige dommen i etterkant.

Eller langt mer trivielle ting som hva slags sokker Don Mattrick kommer til å bruke, eller det også denne gangen vil komme en person som har to (!) klokker. Poenget er at vi legger lista lavt. La oss være litt sosiale. La oss få liv i chatten.

Vi kommer til å streame alle pressekonferansene her på siden i løpet av kvelden og natten, og håper at du vil følge med sammen oss. Med dine meninger. Konferansene følger du på den dedikerte E3-temasiden. Der finner du også nyheter, artikler, trailere og annet snadder fra årets messe:

Følg alle E3-konferansene live fra kl. 18.30.

Tidspunktene for årets konferanser er før øvrig som følger:

• Microsoft: Mandag 10. juni kl. 18.30 norsk tid.
• Electronic Arts: Mandag 10. juni kl. 22.00 norsk tid.
• Ubisoft: Natt til tirsdag 11. juni kl. 00.00 norsk tid.
• Sony: Natt til tirsdag 11. juni kl. 03.00 norsk tid.
• Nintendo Direct: Tirsdag 11. juni kl. 16.00 norsk tid.

Chat om E3 med Gamereactor


Loading next content