Norsk
Gamereactor
nyheter

Ingen priskutt for Xbox One-spillene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dagens konsollspill koster normalt 59,99 dollar i USA, altså det normale folk kaller 60 bucks, blots eller big ones. Her til lands ligger prisen som regel på 500 kr, 600 kr. eller noe i mellom.

Ettersom prisen for spill til PC-plattformen har falt endel de siste årene (spesielt hos utenlandske nettbutikker) samtidig som free-to-play-modellen har fått godt fotfeste, hadde mange trodd at denne prisen skulle reduseres for Xbox Xone-spillene. Det er imidlertid ikke tilfellet.

Til spillsiden Kotaku har en talsperson fra Microsoft nemlig forklart at den veiledende prisen for nye Xbox One-spill vil være den samme som for Xbox 360, altså 60 dollar. Vi kan med andre ord forvente å se Xbox One-spill til oppimot 600 kr. her i Norge.

Det er naturligvis ingen som hindrer utsalgssteder i å senke prisene på eget initiativ, men skal man tjene penger må man som legge seg opptil den veiledende prisen.

Når det gjelder prisen til Playstation 4-spillene har Sony-sjef Shuhei Yoshida uttalt at denne skal avsløres på et senere tidspunkt. Vi blir likevel overrasket dersom den viser seg å være lavere enn hos hovedkonkurrenten.

Ingen priskutt for Xbox One-spillene
Verdt 600 spenn?


Loading next content