Norsk
Gamereactor
nyheter
Rayman Legends

- Rayman Legends hadde solgt for dårlig på Wii U

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rayman Legends var egentlig ferdig allerede i vinter, og skulle opprinnelig slippes som eksklusivt til Wii U. Deretter ble lanseringen utsatt, men Ubisoft er fortsatt overbevist om at spillet ville selge Wii U-konsoller når det slippes i august. Dette til tross for at det nå også skal komme til Xbox 360, Playstation 3 og PS Vita.

Etter kritikk har Ubisofts Yves Guillemot valgt å forsvare utsettelsen og multiplattformlanseringen med en enkel uttalelse på Gamesbeat:

- What happened was that we saw the Wii U was not going to sell enough of those games. The game is going to be fantastic, and we didn't want those creators to wind up in a position where even after making a fantastic game, they didn't sell well enough.

Dette er nok en anelse smertefullt å lese for Nintendo, men samtidig er det enkelt å forstå avgjørelsen når vi nå kan se at Wii U har solgt omtrent 3,45 millioner konsoller.

Rayman Legends

Relaterte tekster

Rayman LegendsScore

Rayman Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Etter mye om og men er det nye Rayman-spillet endelig klart til lansering. Til flere formater! Morten har undersøkt om den leddløse luringen fortsatt er i form...



Loading next content