Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us

Hevder Naughty Dog stjal utseende hennes

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Storspillet The Last of Us har blitt møtt av strålende kritikker, ikke minst på grunn av svært gode skuespillerprestasjoner. I rollen som jenta Ellie (en av de mest sentrale personene i spillet) finner vi skuespiller Ashley Johnson og hos utvikler Naughty Dog er de mildt sagt fornøyd med innsatsen hennes:

- Ellie fra The Last of Us ble perfekt spilt av @TheVulcanSalute. Ingen kunne gjort en bedre jobb, skriver Neil Druckmann fra Naughty Dog på Twitter.

Én som derimot ikke er like fornøyd er skuespillerkollega Ellen Page (Inception, Juno), som for tiden er aktuell i et annet spill, det kommende PS3-eksklusive Beyond: Two Souls. Hun hevder nemlig at utviklerne hos Naughty Dog stjal utseende hennes da de designet Ellie:

- Jeg burde kanskje vært smigret av at de brukte fjeset mitt, men det har seg slik at jeg jobber med et annet spill for tiden kalt Beyond Two Souls. Derfor satt jeg ikke pris på dette, skriver skuespilleren på Reddit, på spørsmål om hvorvidt hun har fått med seg Ellie fra The Last of Us.

Og det pussigste med det hele? Både The Last of Us og Beyond: Two Souls er PS3-eksklusive spill der Sony har hatt en finger med i spillet.

The Last of UsThe Last of Us

Relaterte tekster

5
The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Årets spill 2013 på Gamereactor har fått en real ansiktsløftning til glede for alle Playstation 4-eiere. Vi har satt karakter på The Last of Us Remastered...

The Last of Us: Left BehindScore

The Last of Us: Left Behind

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Naughty Dog følger opp fjorårets beste spill med en utvidelse som får sjefredaktøren til å rakne i sømmene. Her er anmeldelsen av fantastiske Left Behind...



Loading next content