Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V krever installasjon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklerne hos Rockstar har nettopp avholdt en ny spørretime om det etterlengtede Grand Theft Auto V, og som vanlig kom det frem et par interessante nyheter. Her er de viktigste svarene:

• Når man ikke er inne i et oppdrag vil man fritt kunne velge mellom spillets tre hovedpersoner, Michael, Trevor og Franklin, og man risikerer dessuten å støte på de andre to helt tilfeldig. Du kan til og med gå til angrep og skade dem, men du kan ikke drepe dem.

• Spillet må installeres på harddisken til konsollen din. Hvis du skal spille på Xbox 360 kreves det at én av de to diskene installeres, slik at du slipper å bytte mellom dem underveis. Installasjonen krever av en eller annen grunn 8GB hvis du har en innebygget harddisk og 16 GB hvis du bruker en ekstern enhet som en USB-penn.

• Playstation 3-versjonen leveres på én blu-ray-disk, men også her kreves det en installasjon på rundt samme størrelse.

• I løpet av sommeren skal Rockstar avsløre nye detaljer om flerspillermodusen i spillet, og de lover også gameplay-videoer i løpet av kort tid.

• Spillet leveres med et trykt spillkart på papir, i ekte GTA-ånd.

• Hvorvidt spillet også skal slippes til PC og next-gen-konsollene, utover de allerede annonserte Playstation 3- og Xbox 360-versjonene, ønsker de fremdeles ikke å snakke om.

Kan du avse litt plass på harddisken din til en av årets største lanseringer?

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content