Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

1000 muligheter for å skreddersy kjøretøyet ditt i GTA V

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Grand Theft Autos produsent og sjefsdesigner Imran Sarwar forteller at Rockstars Grand Theft Auto V vil by på mer enn 1000 modifikasjoner og valgmuligheter for spillere som ønsker å tilpasse kjøretøyene sine. Det er foreløpig ukjent hva dette innebærer eller hvor dypt systemet vil bli, men ifølge Sarwar har studioet tatt bilmekkingen langt mer på alvor denne gangen:

- I stedet for å bare legge til en mulighet som spillerne kan prøve seg på, så hadde vi lyst til å utvide og integrere dette slik at det passet med alt det andre spillerne kan gjøre i vår spillverden. Noen oppdrag krever at du modifiserer kjøretøyene, og denne tilpasningen har vi tatt til et mye høyere nivå enn vi gjorde med San Andreas, forteller han til VG247.

Velkjente Pay and Spray er forkastet til fordel for det de kaller LS Customs. Dette er en verkstedskjede hvor du kan fikse alt som behøves med tanke på bilen eller motorsykkelen din.

- Det er ikke bare snakk om kosmetiske oppgraderinger som lakk, lys og felger, men også inngrep som påvirker bilens ytelse og oppførsel. Dette innebærer bremser, fjæring, motor, skuddsikre dekk og mye mer, legger Sarwar til.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content