Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V til PC?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Storspillet Grand Theft Auto V har preget nyhetsbildet det siste døgnet. I går slapp Rockstar den første gameplay-videoen fra det etterlengtede spillet, og på slutten av klippet avslørte de en slags nettmodus de omtaler som Grand Theft Auto Online.

I etterkant har det dessuten kommet frem at Rockstar leter etter nye ansatte til utviklingen av spill til den neste konsollgenerasjonen. Det stopper imidlertid ikke der, da også PC-plattformen åpenbart er i Rockstars tanker om dagen.

Som rapportert av Rockstar Watch søker de nemlig også etter folk som ønsker å jobbe med spill til PC-plattformen:

- Rockstar Leeds ser for tiden etter talentfulle grafikkprogrammerere for å bringe de siste spillene våre til PC-plattformen. Som en del av Rockstar Studios får du ansvar for å overholde studioets kompromissløse kvalitetsnivå, ved å tilby de beste PC-opplevelsene mulig, skriver utviklerne.

Vi kan ikke helt skjønne hvilke andre spill enn høstens Grand Theft Auto V det kan være snakk om her, ettersom fjorårets Max Payne 3 allerede er ute til PC. Samtidig snakker de i flertall, så det er rimelig å anta at det gjelder flere spill, kanskje Red Dead Redemption?

Stillingsannonsen ble beklageligvis fjernet fra Rockstars nettsider så fort spillmediene fikk nyss i den.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content