Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

- GTA V har høyere tempo enn forgjengerne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det mildt sagt etterlengtede actionspillet Grand Theft Auto V vil ha et høyere tempo enn de foregående spillene i serien. Det skriver spillmagasinet OXM, som har snakket med Rockstar North-sjef Leslie Benzies. Han kunne fortelle at spillerne denne gangen ikke blir holdt like hardt i hånda i starten av spillet, gjennom den sedvanlige rolige opplæringsfasen. I stedet kastes man rett inn i moroa:

- Vi hadde lyst til å vise frem de nye gameplay-funksjonene allerede fra starten av. Vi ville bygge en intens og actionpakket opplevelse som fanger oppmerksomheten umiddelbart, forklarer Benzies.

- De tre hovedpersonene bor allerde i Los Santos og omegn, de er ikke nykommere som Niko Belic eller Tommy Vercetti. De har allerede sine nettverk og de lever travle liv, legger han til.

Når det er sagt vil man ikke kunne bytte mellom de tre hovedpersonene helt fra starten av. Dette har dog sin årsak:

- Vi ville la spillerne få muligheten til å lære hver enkel av dem å kjenne. Det hadde ikke vært mulig hvis alle tre var tilgjengelige fra første minutt, kommenterer Benzies.

Et annet tema som blir tatt opp er spillets forhold til realisme, og det kan se ut som Grand Theft Auto V plasserer seg et sted i mellom det alvorlige Grand Theft Auto IV og det tidvis spinnville Grand Theft Auto: San Andreas:

- Du kommer ikke til å gjøre noe helt crazy uten en grunn. Spilleren har tilgang til nok av heftige våpen allerede i starten av spillet, men handlingene vil ha kontekst og årsaker, avslutter han.

Grand Theft Auto V skal til stadighet slippes den 17. september. Ja, det er altfor lenge til!

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto V
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content