Norsk
Gamereactor
nyheter
Company of Heroes 2

Company of Heroes 2-salget stanset i Russland

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Salget av strategispillet Company of Heroes 2 er blitt stoppet i Russland. Det skriver spillsiden Video Gamer, som legger til at utgiver Sega og utvikler Relic Entertainment ser på situasjonen som "svært alvorlig".

Les også: Anmeldelse Company of Heroes 2

Årsaken til stoppingen av salget skal være klager fra det russiske publikummet, som reagerer på måten de russiske militærstyrkene fremstilles i spillet. Company of Heroes 2 tar nemlig for seg slagene på den østlige fronten under Andre verdenskrig:

- Vi har ingen ytterligere kommentarer å gi på det nåværende tidspunkt, men vi ser på situasjonen som veldig alvorlig og vi undersøker nå bekymringsmeldingene nøye med alle relevante partnere, kommenterer Sega.

Det er foreløpig uklart hvordan utviklerne akter å rette opp i saken, hvis det i det hele tatt er mulig uten å gjøre radikale endringer i spillet.

Company of Heroes 2
Company of Heroes 2 ble sluppet den 25. juni, eksklusivt til PC.

Relaterte tekster

9
Company of Heroes 2Score

Company of Heroes 2

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen - GR DK

Det første Company of Heroes la listen veldig høyt for oppfølgeren, og vi har funnet ut om Relics nummer to kan innfri forventningene...

3
Vinn Company of Heroes 2 til PC

Vinn Company of Heroes 2 til PC

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Har du lyst til å skaffe deg Company of Heroes 2 til PC, men må innse at feriepengene allerede har funnet veien ut av lommeboka? Da bør du prøve lykken i vår...



Loading next content