Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

- GTA V kommer til PC i høst

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PC-spillerne har skreket høylytt i månedsvis, og mange av dem har også arrangert og skrevet under underskriftskampanjer. De vil så inderlig gjerne at storspillet Grand Theft Auto V skal slippes også til deres foretrukne plattform, og vi har ikke problemer med å forstå dem.

Nå ser det dessuten ut som drømmen deres kan bli oppfylt tidligere enn noen hadde trodd, ifølge grafikkgiganten Nvidia skal nemlig en PC-versjon av nettopp Grand Theft Auto V slippes allerede nå i høst. Det skriver det profilerte forretnings- og finanstidsskriftet Forbes Magazine.

Selv har imidlertid ikke utvikler Rockstar nevnt noe om en PC-versjon foreløpig, da de ser ut til å vie all sin oppmerksomhet mot Playstation 3 og Xbox 360-versjonen som skal slippes den 17. september.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content