Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Se flerspilleren fra Grand Theft Auto V!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rockstar har nettopp avdekket flerspilleren i storspillet Grand Theft Auto V, som kommer i form av Grand Theft Auto Online. GTA Online er en modus som følger med gratis i alle spillene, men som først lanseres den 1. oktober (hovedspillet slippes 17. september).

I GTA Online får du muligheten til å utfolde deg i Los Santos og omegn på samme måte som i hovedspillet, men denne gangen sammen med inntil 15 venner. Du kan kjøpe leiligheter, biler og lignende og delta i en lang rekke aktiviteter sammen med de andre spillerne.

Fundamentet i GTA Online er det samme som i hovedspillet, da du kan skreddersy din egen figur med klær, tatoveringer og lignende før du kaster deg ut i varierte oppdrag i kjent GTA-stil. Men bare hvis du vil. Du kan også utforske den åpne spillverdenen i ro og mak, enten alene eller sammen med de andre spillerne. Nøkkelordet er frihet.

I etterkant av lanseringen akter dessuten Rockstar å videreutvikle GTA Online, ved å tilby nytt innhold og nye utfordringer med jevne mellomrom. Tanken er å skape en dynamisk, levende verden du kan oppleve sammen med andre.

Sjekk ut traileren!

HQ

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content