Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Lar spilleren misbruke narkotika i GTA V

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen tvil om at det kommende Grand Theft Auto V kommer til å bli en lovløs opplevelse. Det femte kapitlet er heller ikke det første spillet i serien hvor man kan begå grove lovbrudd, men alt tyder på at femmeren kommer til å ta det til et helt nytt nivå. I hvert fall hvis vi skal tro Kotaku.

Nå er det nemlig bekreftet at man vil kunne røyke cannabis i spillet. Dette har blitt insinuert tidligere i en trailer hvor spillfiguren har spasert ut av et apotek med en mistenkelig røyk i hånden. Man vil også kunne drikke alkohol (og kjøre bil). Det skal også forekomme bruk av kokain.

Man kan selvfølgelig argumentere med at det er mye verre å skyte ned politihelikoptre, men uansett hvor man står i denne debatten er det helt sikkert at Rockstar har smurt på med mer kriminalitet enn i noen andre spill i serien.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content