Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Musikken fra GTA V er lekket!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Listen med låter som vil dukke opp blant annet på radioen i Grand Theft Auto V er lekket, og den viser en fin blanding av klassisk rock, hip-hop, soul, pop og punk.

Ifølge Polygon er det spillere som har forhåndsbestilt Playstation 3- og Xbox 360-versjonen i deres online-butikker som nå har kunne laste ned filer fra spillet. Her har de blandt annet funnet 20 timer med musikk som har blitt samlet i en liste på Reddit.

Å la folk laste ned forhåndskjøpte spill på forhånd har blitt vanlig, slik at ivrige skal slippe å sløse tid på lanseringsdagen. Med tanke på at GTA V ryktes å være på over 18 GB er dette ekstra hyggelig for disse spillerne denne gangen.

I listen finner vi artister som Rihanna, Snoop Dogg, Britney Spears, Waylon Jennings Queen, Muse og Def Leppard sammen med mindre kjente grupper som Aphex Twin, Pulp, Black Flag og The Circle Jerks. Blant de virkelig passende sangene til spillet finner vi dessuten Inner Circles Bad Boys.

For de som ikke fikk det med seg publiserte vi også åtte nye bilder fra spillet i går. 17. september kan fremdeles ikke komme fort nok!

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content