Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Sony beklager GTA V-lekkasjen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I løpet av helgen nådde det mildt sagt etterlengtede Grand Theft Auto V en merkedag. Spillet var ferdigutviklet og klart for masseproduksjon. Da Sony fikk vite om dette la de spillet ut til forhåndsnedlasting via Playstation Store, slik at de som hadde kjøpt den digitale versjonen skulle slippe å laste det ned på lanseringsdagen.

Så langt var alt bare fryd og gammen. Etter kort tid kom det imidlertid frem at ikke alle filene Sony hadde gjort tilgjengelige var låst til slippdatoen, og vips hadde både musikken og andre deler av lydsporet funnet veien til offentligheten.

I en offisiell kommentar beklager Sony nå det som skjedde:

- Noen av spillerne som lastet ned den digitale versjonen av Grand Theft Auto V via Playstation Store i Europa har beklageligvis klart å hente ut skjult informasjon fra spillet. Denne informasjonen er siden blitt publisert på nettet. Vi har i etterkant fjernet muligheten for å laste ned den digitale versjonen på forhånd fra Playstation Store i Europa, og vi ønsker med dette å beklage overfor både Rockstar og GTA-fansen som ble eksponert for lekkasjen. GTA V er et av de mest etterlengtede spillene som skal slippes i år, og det har en veldig lidenskapelig fanbase. Vi ser virkelig frem mot den historiske lanseringen den 17. september, skriver Sony.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content