Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Stemmene i GTA V tilhører ekte gjengmedlemmer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rockstar har gått langt for å skape en autentisk opplevelse i Grand Theft Auto V. En av manusforfatterne til spillet, "Lazlow" Jones, sa i et intervju med den amerikanske radiostasjonen WGN at stemmene til mange av gjengmedlemmene i spillet er fra ekte gjengmedlemmer.

- Når vi spiller inn lyd til alle disse bikaraktererene satser vi på autentisitet, sa han.
- I spillet har vi disse rivaliserende gjengene. Det er svarte gjenger, latino-gjenger... vi rekrutterte en fyr som forstår gjengmedlemmer, ekte gjengmedlemmer, som El Salvadoranske gjengmedlemmer med tatoveringer, hvor en av dem bokstavelig talt var kommet rett ut av fengsel dagen før.

Grunnen er ganske enkelt at Rockstar forsøker å skape en mest mulig autentisk opplevelse i deres kommende spill, og da duger ikke skoleutdannede skuespillere, mener Jones:

- Vi får disse gutta til å spille inn dialogene til gjengkarakterene fordi vi ikke ønsker at en klønete LA-skuespiller, som gikk på en fancy skole, skal prøve å være et tøft gjengmedlem. Det er ingenting som er verre enn det.

I enkelte tilfeller skal gjengmedlemmene ha vært med på å skrive om manus for at utsagnene skal bli mest mulig autentiske:

- De ser på replikkene og sier: "Jeg ville ikke sagt det". Da sier vi: "OK, si det du ville sagt." Autentisitet, sier Jones.

I tillegg skal "Lazlow" Jones ha hatt en litt uortodoks tilnærming til det å lage radiosendinger til Grand Theft Auto V:

- Jeg fløy til Memphis og kjørte en og en halv time sørover, nær Alabama-grensen, og vi brant møbler og drakk hjemmebrent. Og med få timers mellomrom spilte vi inn mer. Jeg kjøpte fyrverkeri, brennevin og biter av ting vi kunne grille. Alt ble kostnadsført.

Den 17. september får vi høre fruktene av arbeidet hans.

Kilde: WGN

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content