Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V til nestegenerasjon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har lenge vært spekulert i om vi vil få spille Grand Theft Auto V på den neste konsollgenerasjonen så vel som på PC, og det kan se ut til at vi ikke lenger trenger å være så usikre. Amazon Tyskland har nemlig listet spillet til PS4 og Xbox One sammen med det som ser ut som en egenkomponert forside til coveret.

Det er ikke unormalt at butikker for vite om produkter før de bli annonsert, ettersom de skal ha tid til å klargjøre databasene til forhåndsbestillinger og lignende. Det er med andre ord usannsynlig, om ikke umulig, at Amazon ville ha laget en oppføring på spillet uten en offisiell beskjed fra Rockstar.

Dette betyr derfor at det som skulle bli denne konsollgenerasjonens heteste lansering like gjerne kan bli en fantastisk start på den neste.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content