Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Samler underskrifter mot GTA V til PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Grand Theft Auto V er utvilsomt et av de større spillanseringene i år, og det er mange som gjerne vil se en PC-versjon av spillet. Det er noe vi ikke minst har sett hos dere som leser Gamereactor. Det er vanlig at folk starter underskriftskampanjer for å få til slike ting, men nå har det derimot skjedd noe svært uventet.

Det har nemlig blitt organisert en underskriftskampanje for å forhindre at PC-versjonen blir virkelighet. Det er en mann ved navn Trevor Philips som står bak, og han sier at den eneste grunnen er "slik at PC-spillere lærer seg en lekse og slutter å stjele spill".

I skrivende stund har kampanjen fått over 3 900 underskrifter. Vi vet ikke om Rockstar har planer om å lage en PC-versjon, men de er uansett ikke kjent for å lytte til kritiske røster i samfunnet.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content