Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Gransker tidlig salg av GTA V

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som de aller fleste har fått med seg slippes endelig storspillet Grand Theft Auto V (natt til) i morgen 17. september. Likevel har mange som har forhåndsbestilt spillet fra diverse nettsider (deriblant giganten Amazon) allerede mottatt spillene sine, og flere har lagt ut bildebevis blant annet på Twitter.

Les også: GTA V-anmeldelsen kommer mandag klokken 16.00

Nå meddeler Rockstar at dette har skjedd mot deres ønske og på tross av klare retningslinjer gitt til de ulike utsalgsstedene. De har derfor startet en granskning for å finne ut hvorfor dette har skjedd, slik at de kan unngå det til neste lansering.

Hvorfor det er så farlig at man får ta i spillet noen dager tidligere sies ikke, men når man det er snakk om et spill så stort som dette er det likevel forståelig at de ønsker å holde en viss kontroll over situasjonen.

Hvis du ennå ikke har mottatt ditt eksemplar er det heldigvis bare én dag med venting igjen. Innen den tid, nærmere bestemt i dag kl. 16.00 leser du dessuten anmeldelsen av monstertittelen her på Gamereactor. Kan det leve opp til de enorme forventningene?

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content