Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Last ned GTA V The Manual til mobilen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går slapp som kjent Rockstar endelig storspillet Grand Theft Auto V og samtidig løftet de også sløret for en app ved navn iFruit. Med denne kan du blant annet trene hunden din eller style bilen din, og den er helt gratis å laste ned.

Men Rockstar gir seg ikke med det, og nå har de også sluppet en annen gratis app. Denne har det beskrivende navnet Grand Theft Auto V: The Manual, og den fungerer som en slags interaktiv guide til Los Santos, med over hundre sider med spennende info. Dessuten inneholder den også en digital utgave av spillkartet, til glede for de som synes det store kartet som følger med i pakken er litt uhåndterlig.

I likhet med iFruit-appen er Grand Theft Auto V: The Manual kun ute til iOS-enheter foreløpig, men Rockstar planlegger Android-versjoner av begge appene. The Manual skal dessuten også slippes til Windows-telefoner.

Du kan lese mer om appene på iTunes-nettsidene. iFruit - The Manual.

Grand Theft Auto VGrand Theft Auto V
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content