Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Fikk du ikke lastet ned GTA V fra Playstation Store?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange har rapportert at de rett og slett ikke fikk lastet ned storspillet Grand Theft Auto fra Sonys Playstation Store etter gårsdagens lansering. I stedet ble de møtt med feilkoden 80029564.

Les også: Ikke installer spilledisken til Grand Theft Auto V

Hvis du er blant de som har hatt dette problemet, og kanskje til og med ga opp til slutt, kan du nå puste lettet ut. I et foruminnlegg på den Europeiske Playstation-bloggen skriver nemlig Sony at problemet nå skal være løst, og at de som starter nedlastingen på nytt bør få en problemfri nedlasting.

Dessverre har man ikke funnet noen løsning på grafikkproblemene enkelte Playstation 3-spillere er plaget av (av samme type som Xbox 360-spillere opplever hvis de installerer play-discen), så inntil videre må man smøre seg inn med tålmodighet på dette området.

Hva? Har du ikke lest Gamereactors anmeldelse?

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content