Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

GTA V innkasserte nesten 5 milliarder på ett døgn!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Take-Two, Rockstars eiere, har publisert en pressemelding om lanseringen av Grand Theft Auto V, og som ventet har det etterlengtede spillet vært meget innbringende. På bare 24 timer har det nemlig solgt for mer enn 800 millioner dollar, eller over 4,7 milliarder kroner med dagens kurs. Dette er dessuten utenom salget fra de kommende lanseringene i Japan og Brasil.

Les også: Vår anmeldelse av GTA V.

- Alle oss hos Take-Two er veldig fornøyde med den første responsen til Grand Theft Auto V. Igjen har teamet på Rockstar Games overgått seg selv, ved å definere underholdningsindustriens nye standard for kreativitet, innovasjon og dyktighet, uttaler en henrykt Strauss Zelnick, direktør i Take-Two, i forbindelse med den suksessfulle lanseringen.

- Fra og med midnatt på mandag, samlet forbrukere over hele verden seg i spenning for å være blant de første til å oppleve evolusjonen av den kritikerroste serien. I Nord-Amerika alene åpnet mer enn 8300 butikker dørene ved midnatt for å ønske fans velkommen, og deres lojalitet og entusiasme ble belønnet med hva The New York Times kalte "den mest oppslukende spetakkelet innen interaktiv underholdning". Vi er utrolig stolte av Rockstar Games' kreative prestasjon, og kunne ikke være mer fornøyd med suksessen av denne lanseringen, skriver utgiveren videre.

Vi kan ikke annet enn å gratulere Take-Two og Rockstar med et kjempebra spill og en vellykket lansering! Kanskje Rockstar nå kan reparere den nesten ubrukelige iFruit-appen de lanserte samtidig?

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content