Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

- Ikke bruk GTA V-garasjene ennå!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Oppfordringen fra utvikler Rockstar er klar. Ikke bruk garasjene i storspillet Grand Theft Auto V før vi har fått rettet problemet.

Problemet de viser til her er et flere spillere har opplevd siden lanseringen forrige uke, der bilene man har skaffet seg (på lovlig eller ulovlig vis) ikke går med på å bytte adresse til garasjen din. Når du skal ut på søndagstur senere kan det nemlig fort tenkes at bilen er erstattet med en annen, eller rett og slett er sporløst forsvunnet.

Rockstar legger naturligvis til at de jobber med å fikse feilen, men de har innen konkret tidsplan å legge frem. Inntil videre kan det altså være lurt utsette pimp my ride-planene dine, så slipper de "hardt ervervede" dollarene dine å gå i vasken.

Kilde: Rockstar.

Grand Theft Auto V
Skjønner at det er fristende å style den litt, men det er altså best å vente...

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content