Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Har GTA V passert 15 millioner solgte allerede?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis vi skal tro analytiker Doug Creutz hos Cowen & Company kan storspillet Grand Theft Auto V allerede ha passert 15 millioner solgte eksemplarer, selv om det kun har vært ute en ukes tid.

Les også:
GTA V innkasserte nesten 5 milliarder på ett døgn!
20-åring stjal bil og kidnappet kvinne - skylder på GTA

- Basert på fortjenesten på 1 milliard dollar etter tre dager, som Take-Two la frem, stipulerer vi at spillet har solgt minst 15 millioner kopier så langt, forklarer Creutz.

Videre påpeker han at denne utregningen attpåtil har en unormalt høy margin:

- Hvis et spill selger 60 prosent av førsteårseksemplarene i løpet av de tre første dagene er salget unormalt høyt. Selv Call of Duty selger ikke mer enn 45-50 prosent av førsteårseksemplarene i løpet av den første uken, utdyper Creutz.

- Når det er sagt antar vi at GTA V har hatt et ekstremt tungt press helt på starten, takket være enorme forventinger fra publikum, kombinert med et kort vindu frem til lanseringen av den neste konsollgenerasjonen i november, avslutter han.

Les også: Mikrotransaksjoner i Grand Theft Auto V?

Totalt regner Creutz og kollegaene hans med et salg på hele 25 millioner eksemplarer innen året er slutt. Er det fortjent, eller er hele spillet oppskryt?

Kilde: CVG.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content