Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Over 1000 personer jobbet med GTA V

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvor mange folk må til for å lage et av de mest etterlengtede (og heldigvis beste) spillene noensinne? Svaret er tydeligvis 1000 personer, minst.

Til forskjell fra tidligere, da de holdt teamene for hvert spill nokså små, samlet nemlig Rockstar sammen hele staben for å jobbe med storspillet Grand Theft Auto V. Til sammen skal de være snakk om mer enn 1000 personer.

Det kunne Rockstars Leslie Benzies fortelle i et intervju hos Develop, der han også påpeker at selskapet trolig vil fortsette å lage spill ved hjelp av denne metoden.

Videre forklarer han at alle de 1000 naturligvis ikke har jobbet parallelt, men at det var nødvendig å samle såpass mange programmerere, designere osv, for å sikre den enorme detaljrikdommen i spillet. Faktisk anslår han at antall små detaljer i Grand Theft Auto V er minst ti ganger større enn i forgjengeren.

Fra før av visste vi at Grand Theft Auto V var det dyreste spillet noensinne å utvikle. Heldgivis ble det like bra som alle håpet på.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content