Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Har du mistet GTA Online-figuren din?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en noe ujevn start (det advarte de også mot i forkant) skal de største problemene ved nettmodusen i storspillet Grand Theft Auto V nå være løst. Det skriver utvikler Rockstar på deres support-sider.

Problemene med å komme seg forbi den innledende turotial-delen skal nemlig ha blitt rettet gjennom oppdateringen som ble sluppet før helgen, og problemene knyttet til Rockstars serverpark (som hindret det i å logge inn) skal også ha blitt ordnet opp i nå.

Når det er sagt gjenstår det fortsatt ett problem, som Rockstar nå har rettet oppmerksomheten sin mot. Mange GTA Online-spillere har nemlig mistet både items og hele figurer etter en ufrivillig avslutning av Online-moroa, og ved neste besøk var alt fortsatt borte vekk. Rockstar lover imidlertid at de jobber på spreng for fikse også dette problemet.

Har du fått testet GTA Online enda?

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content