Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

GTA V mestselgende spill hos PSN i september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dette kommer nok ikke som noe stort sjokk, men Grand Theft Auto V er det mestselgende spillet på Playstation Network sin digitale nettbutikk i september. Dette gjelder både for den europeiske og den amerikanske nettbutikken. Spillet knuste de fleste salgsrekorder da det ble lansert, så det er ikke overraskende at dette gir seg utslag i PSN sine salgslister også.

Nykommerne Fifa 14 og Diablo III ligger også helt i tet i begge regioner. Fifa-nemesis Pro Evolution Soccer 2014 går rett inn på en niendeplass i Europa, men er ikke å finne på listen til USA. Dette er gjerne ikke rart med tanke på at amerikanerne foretrekker fotballspill hvor man bærer rundt på ballen. I den forbindelse ligger Madden NFL 25 på en fjerdeplass i USA.

Artig nok finner vi også nykommeren Farming Simulator 2013 på en syvendeplass i Europa, som er relativt høyt i forhold til de litt labre anmeldelsene simulatoren har fått.

For Playstation Vita gjør nykommeren Killzone: Mercenary det godt både i Europa og USA, med førsteplass hos begge. I tillegg ser vi nykommerne Rayman Legends og samlepakken The Walking Dead: The Complete First Season med henholdsvis andre- og fjerdeplass i begge regioner.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content