Norsk
Gamereactor
nyheter
Dishonored

Dishonored: Game of the Year Edition slippes på fredag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kritikerroste Dishonored er nå ett år gammelt, og siden lanseringen har det fått flere nedlastbare tilleggsspakker. Alt dette skal nå samles i en Game of the Year Edition som slippes nå på fredag.

I tillegg til det originale spillet inneholder pakken The Knife of Dunwall og The Brigmore Witches, som lar spillerne ta på seg rollen som Daud, mannen bak keiserinnens død i hovedspillet. Dunwall By Trials følger også med, med sine 10 nye utfordrende baner, nye achievments og leaderboards. For å gi deg ytterligere slagkraft følger også Void Walker Arsenal med, en eksklusiv pakke for de som forhåndsbestilte, som inneholder unike evner og utstyr.

Dishonored: Game of The Year Edition lansees til PC, Playstation 3 og Xbox 360 på fredag 11. oktober i Europa, imens Nord-Amerika får tilgang på det allerede i morgen.

HQ

Relaterte tekster

3
Dishonored: The Brigmore WitchesScore

Dishonored: The Brigmore Witches

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Vi har tatt en siste tur til Dunwall. Vakkert på utsiden, stygt på innsiden og fortsatt et utrolig bra spill. Her er inntrykkene fra den siste utvidelsen til fjorårets monsterhit...

0
Se den animerte prologen til Dishonored

Se den animerte prologen til Dishonored

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ettersom nyversjonen av Dishonored, altså Dishonored: Definitive Edition, nærmer seg lansering med stormskritt, har utvikler Arkane Studios trukket frem en animert serie...



Loading next content