Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V til PC tidlig i 2014?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kan vi forvente å se Grand Theft Auto V til PC i første kvartal av 2014? Ryktene om en PC-, og muligens også en Playstation 4-/Xbox One-versjon har vært mange, og hvis vi skal tro kildene til spillsiden Eurogamer kan starten av neste år absolutt være noe å satse på.

Flere ikke navngitte i bransjen har nemlig fortalt dem at spillet vil komme til PC nettopp i første kvartal av 2014, altså i en av årets tre første måneder. Dette er en lanseringsplan som i så fall ligner på Grand Theft Auto IV i 2008, da konsollversjonen av forgjengeren kom i slutten av april mens PC-versjonen kom i desember.

En PC-versjon av Grand Theft Auto V er uansett meget ettertraktet. Til nå har for eksempel nesten 600.000 mennesker skrevet under på en kampanje for å få spillet til PC. Spillet har også samlet ikke mindre enn syv verdensrekorder siden lanseringen til Playstation 3 og Xbox 360 den 17. september, så det ville kanskje være lurt av Rockstar å smi mens jernet er varmt?

Vi krysser fingrene...

Grand Theft Auto V
De tre hovedpersonene i Grand Theft Autpo V (fra venstre) Michael, Franklin og Trevor.

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content