Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Rapper vil stoppe Rockstar fra å bruke sangene hans

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rockstar skal visstnok ha brukt musikken til rapperen Daz Dillinger uten å betale han et øre. Selskapet skal ha tilbudt Dillinger det "fornærmende lave" beløpet på 4271 dollar for begge sangene, noe rapperen takket nei til. Likevel er sangene hans "C-Walk" og "Nothin' But the Cavi Hit" å høre høre i spillet.

Daz Dillinger og hans advokat har nå sendt et offisielt brev til Rockstar hvor de krever at selskapet enten tilbyr han en bedre pris, eller at samtlige usolgte kopier av spillet blir trukket tilbake og destruert. Hva Rockstar bør gjøre med de omtrent 15 millionene spill som allerede er solgt kommer derimot ikke frem.

Ifølge TMZ skal Dillinger ha uttalt at dette handler om å "respektere kunstneres arbeid. Rockstar gjorde ikke det her, og jeg kan ikke la dem komme unna med det".

Rockstar har nå 14 dager på å svare.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content