Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Inquisition

Dragon Age: Inquisition får "mer smakfulle" sexscener

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bioware har som kjent eksperimentert med seksualitet i flere av spillene sine, og særlig som følge av Mass Effect-serien har det oppstått debatter (først og fremst i USA) på grunn av sexscener med både romvesener og folk av samme kjønn.

På tross av dette akter ikke selskapet å kutte ut dette fokuset, men i det kommende Dragon Age: Inquisition ønsker Cinematic Director Jonathan Perry å skape mer voksne og troverdige skildringer av seksualitet:

- Vi kan naturligvis dytte romantikkscenene i hvilken som helst retning vi vil. Noe vi har prøvd tidligere som ikke funket så bra er mer eksplisitte scener, som de i Dragon Age: Origins der figurene kravlet rundt i bare undertøyet. Det virket litt malplassert og rart, forklarer Perry.

Han ser derfor for seg en slags videreutvikling av scenene fra Mass Effect:

-Jeg synes Mass Effect-scenene var veldig bra laget, og jeg ser for meg å sende Inquisition-scenene i samme retning. Man vil kanskje ha en nakne figurer, men de vil være rammet inn slik at deler av dem er i skyggene. Alternativ vil de ikke være helt nakne helt enda, fortsetter Perry.

Avslutningsvis påpeker han at sexscenene ikke vil være en vesentlig del av spillet, men heller et virkemiddel.

Kilde: Gamerzines.

Dragon Age: Inquisition
Det ser ut som mannen i bildet har en salgs shorts, men det kan tenkes han har bar overkropp.

Relaterte tekster

0
Dragon Age: Inquisition: TrespasserScore

Dragon Age: Inquisition: Trespasser

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Bioware runder av et mektig spill med en intens og innholdsrik tilleggspakke, men hva skal vi ta oss til nå som Dragon Age: Inquisition trolig er ved veis ende?

1
Dragon Age-skaper forlater Bioware

Dragon Age-skaper forlater Bioware

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har vært en del uro i Bioware sine rekker den siste tiden. Mass Effect: Andromeda gjorde det ikke så bra som håpet verken kritiker- eller salgsmessig, noe som etter...



Loading next content