Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Tapte GTA Online-figurer er borte for alltid

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikler Rockstar har som kjent hatt endel problemer med lanseringen av den ambisiøse Online-modusen til mesterverket Grand Theft Auto V.

Før de fikk rettet opp i feilene opplevde mange at spillfigurene deres var sporløst forsvunnet, og nå har det kommet frem at denne tilstanden vil være permanent for figurene det gjelder.

De tapte figurene vil ganske enkelt være tapte for alltid, og man blir derfor nødt til å starte på nytt. Til gjengjeld har Rockstar donert 500 000 dollar in-game-valuta til alle som ble rammet av den trøblete lanseringen, som et plaster på såret:

- Til dere som spør om de tapte figurene. Disse er det ikke mulig å gjenopprette og vi håper derfor cash stimulus-pakken vi gir ut denne måneden er nok til å komme seg på beina igjen, slik at dere kan starte nye liv i Los Santos og Blaine i sus og dus, kommenterer utviklerne.

Kilde: Rockstar.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content