Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us

- Nei, The Last of Us er ikke på vei til PS4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med tanke på hvor bra og vakker Playstation 3-versjonen var, er det ikke så rart at mange har forestilt seg storpillet The Last of Us også til Playstation 4. Disse drømmene har etterhvert skiftet form til løse rykter, og som rykter flest har de vokst med tiden.

Nå har imidlertid Community Strategist Eric Monacelli fra Naughty Dog tatt til orde i saken, for å slå fast en gang for alle at eventyret om Joel og Ellie ikke er underveis til PS4.

- Vi har ingen planer om å portere spillet til Sonys neste konsoll, skriver Monacelli kort og greit på den amerikanske Playstation-bloggen.

Det vi derimot kan forvente er at deler av Naughty Dogs talentfulle stab jobber med et annet Playstation 4-prosjekt, mens The Last of Us-gjengen er opptatt med DLC-pakker.

The Last of Us

Relaterte tekster

5
The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Årets spill 2013 på Gamereactor har fått en real ansiktsløftning til glede for alle Playstation 4-eiere. Vi har satt karakter på The Last of Us Remastered...

The Last of Us: Left BehindScore

The Last of Us: Left Behind

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Naughty Dog følger opp fjorårets beste spill med en utvidelse som får sjefredaktøren til å rakne i sømmene. Her er anmeldelsen av fantastiske Left Behind...



Loading next content