Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Tusenvis lurt av falsk GTA V-versjon til PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etterspørselen etter en PC-versjon av storspillet Grand Theft Auto V har vært så høy at titusenvis har signert underskriftskampanjer for å vise utvikler Rockstar at en PC-versjon er verdt å satse på.

På PC-plattformen har imidlertid piratkopiering vært et problem i mange år, og det viser seg at GTA-fansen ikke er noe bedre enn alle andre. Da en PC-versjon av storspillet begynne å dukke opp på diverse torrent-sider på internett, tok det nemlig ikke lang til før tusenvis av spillere hadde startet å laste ned filene.

Til deres store forskrekkelse viste det seg dog at den 18 GB store nedlastingen, som kom med en egen installer og alt mulig, slett ikke inneholdt en PC-versjon av GTA V. I stedet lastet alle spillerne ned en solid gavepakke bestående av 18 GB med datavirus.

Moralen må vel være at noe som ser for godt ut til å være sant, fremdeles trolig er det.

Grand Theft Auto V
Busted...

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content