Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft

Filmingen av WoW-filmen starter i januar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under en paneldiskusjon på Blizzcon-messen i går kveld kunne Blizzard avsløre de første detaljene om den beryktende World of Warcraft-filmen.

Det vil fortsatt ta to år før vi kan forvente å se filmen på kino, men dette har også sin årsak. Filmskaperne ser nemlig på filmer og serier som Gladiator, Game of Thrones og Avatar som inspirasjonskilder, da de ønsker å lage noe skikkelig storslagent.

Regissør Duncan Jones kunne avsløre at store deler av rollebesetningen allerede er på plass, uten at han ville avsløre noen spesfikke navn. Han innrømmet imidlertid at det har vært en utfordring å finne skuespillere som ligner på orker.

Orkene vil nemlig være essensielle i historien, ettersom denne foregår under den første krigen mellom orker og mennesker. Durotan og Lothar kommer til å spille viktige roller, og de fleste antar at historien vil ha paralleller eller forbindelser med den nettopp annonserte Warlords of Draenor-utvidelsen til World of Warcraft.

Majoriteten av filmen vil utspille seg i The Eastern Kingdoms, og filmingen starter allerede i januar. Det er imidlertid ikke bestemt om eventyret skal filmes i 3D eller ikke.

Sjekk ut konseptbildene:

World of Warcraft
World of Warcraft
World of Warcraft
World of Warcraft

Relaterte tekster

World of WarcraftScore

World of Warcraft

ANMELDELSE. Skrevet av Mikael Sundberg

Blizzard serverer endelig deres enorme online-verden, og Mikael Sundberg forteller alt om det fortryllende universet!



Loading next content