Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Her er Blizzcon-oppdateringene til Diablo III

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I helgen har Blizzcon gått av stabelen, og vi har blitt oppdatert om den nye World of Warcraft-utvidelsen Warlords of Draenor, det nye DOTA-spillet Heroes of the Storm, nettbrettspillet Hearthstone, og den nye World of Warcraft-filmen. Men Diablo-fansen ble selvfølgelig ikke glemt, og det ble presentert en rekke nyheter som vil dukke opp i forbinelse med Diablo III: Reaper of Souls. Her har vi allerede fått kjennskap til den nye hovedskurken og settingen i ekstrapakken, hvilke fiender vi skal få møte, og The Mystic, som kan spesialisere utstyret vårt gjennom enchanting og transmorgification.

Les også: Vår anmeldelse av Diablo III til Playstation 3

Den største nyheten som ble presentert på Blizzcon var Adventure mode, som kutter vekk historieelementene fra spillet og åpner alle så man kan reise fritt mellom alle spillområdene. Her vil spilleren kunne ta imot kontrakter for å drepe spesielle monstre som befinner seg på forskjellige steder i spillverdenen. I tillegg kommer Nephalem Rifts, som genererer tilfeldige spillområder på opptil 10 etasjer med tilfeldige fiender fra hele spekteret av monstre i spillet. Hvert slikt område er på 10-15 minutter, avsluttes med en boss og inneholder selvfølgelig bråter med loot.

I tillegg presenterte de Utimate Evil edition til Playstation 4. Denne vil inneholde akt 1 til 5, som da inkluderer alt fra Diablo III og Diablo III: Reaper of Souls. Versjonen skal også ta i bruk berøringsflaten på Dualshock 4-kontrolleren, og knyttes mot de sosiale systemene i Playstation 4-konsollen.

For å summere det hele opp har Blizzard publisert to trailere fra showet, en som presenterer alle nyvinningene i Reaper of Souls, og en som som presenterer Playstation 4-utgaven av spillet. I tillegg har vi masse skjermbilder fra Playstation 4-utgaven under artikkelen her. Enjoy!

Diablo III
Diablo IIIDiablo III
Diablo III
Diablo III
Diablo III
Diablo IIIDiablo III
Diablo III
Diablo III
Diablo III

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...



Loading next content