Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Lindsay Lohan saksøker Rockstar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den skandaleomsuste skuespilleren Lindsay Lohan skal visstnok være i harnisk over et av promoteringsbildene utvikler Rockstar har brukt for å markedsføre storspillet Grand Theft Auto V. Hun har nemlig valgt å gå til søksmål mot giganten over bildet, da hun mener utviklerne har brukt fjeset hennes ulovlig. Det melder TMZ.

Det finnes flere punkter ved spillet der Rockstar, som alltid vært svake for samfunnssatire, nokså åpenlyst gjør narr av Lohan og tilsvarende skuespillere. Blant annet går ett av oppdragene ut på å hjelpe en ung kvinne med å flykte fra en gjeng paparazzi-fotografer, men et annet oppdrag ber deg snikfotografere en skuespiller mens hun har sex.

Lohan og hennes advokater påstår at denne kvinnen er alt for lik henne, men det er først og fremst promoteringsbildet hun går til søksmål om. Dette til tross for at de fleste anser bildet for å ligne mer på modellen Kate Upton.

Ifølge nettsiden Uproxx skal den såkalte GTA-dama imidlertid ikke være basert på hverken Upton eller Lohan, men heller modellen Shelby Welinder. Hun har dessuten presentert avtalen hun signerte med Rockstar, da hun naturligvis fikk betalt for oppdraget.

Om de nevnte oppdragene innad i spillet er inspirert av Lindsay Lohan er imidlertid en annen sak.

Grand Theft Auto VGrand Theft Auto V
GTA-dama (venstre) og Lindsay Lohan (høyre).
Grand Theft Auto V
Skuespiller og modelle Kate Upton, som ligner veldig på GTA-dama.
Grand Theft Auto V
Modell Shelby Welinder, etter alt å dømme den ekte GTA-dama.

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content