Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Mer singleplayer-innhold underveis til GTA V

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du ikke kan få nok av Trevor, Franklin og Michael, selv om vi også har fått en spenstig GTA Online-modus å leke oss med, har vi en god nyhet til deg. Rockstar har nemlig bekreftet at de jobber med en ny utvidelse til mesterverket Grand Theft Auto V, som vil by på mer moro for én spiller.

Pakken skal slippes til neste år en gang, og alle de tre hovedpersonene fra grunnspillet vil gjøre en opptreden også denne gangen. Utover dette er det ikke mye vi vet om innholdet, men med tanke på kvaliteten til hovedspillet er det mildt sagt grunn til å glede seg. Dessuten lover Rockstar at det skal være snakk om "vesentlige tillegg" til GTA V-sagaen.

Ved siden av den planlagte utvidelsen skal det også slippes en ny oppdatering til GTA Online. Denne kommer allerede denne uken, og hovedpunktene er muligheten til å lage sine egne deathmatcher og billøp.

Hold utkikk etter mer info om både GTA Online og GTA V her på Gamereactor. Vi rapporterer videre straks vi hører noe. Og før noen spør, Online Heists kommer etter sigende til neste år.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content