Norsk
Gamereactor
nyheter

Norsk spillmaraton til inntekt for Kreftforeningen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De norske gamerne kjent som PrebzOgDennis, driver til vanlig en Youtube-kanal der de spiller og fjoller for sine drøyt 25 000 følgere. Nå har de slått seg sammen med to andre kanaler, NoobWorkify og Alacho , som til sammen har ca. 25 000 følgere, for å gjøre det de kan best.

Denne gangen skal de imidlertid spille 12 timer i strekk, til inntekt for Kreftforeningen.

Lørdag 14. desember kl. 12.00, altså i morgen, går nemlig startskuddet for et storslagent gamingmaraton som skal streames live på PrebzOgDennis' Twitch-kanal. Samtidig oppfordrer de leserne til å donere penger til Kreftforeningens arbeid, og alle som donerer over 50 kr er med i trekningen av den såkalte "koseboksen". I denne finner man blant annet en gamingmus fra Steelseries, masse postere, masse Minecraft-stæsj, t-skjorter, en Xbox 360-kontroller og naturligvis en samehatt.

Programmet for spillingen er ikke helt spikret enda, men det kommer i det minste til å bli endel Minecraft, og det gutta kaller Lørdagskos Live.

Dersom du ønsker å donere kan dette gjøres via innsamlingssiden Fønd, ved å sende kodeord Gave på SMS til 2277 (da gir du 80 kroner) eller ved å sette inn penger på kontonummer 5005.05.11011 (merket "Prebz og Dennis").

Du finner mer informasjon om aksjonen på guttas egne hjemmesider, og hos foend.no.

Vi ønsker gutta lykke til med spillingen, og håper de får inn masse penger til kreftkampen.

Norsk spillmaraton til inntekt for Kreftforeningen


Loading next content