Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls Online

Elder Scrolls Online er kun for voksne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du er bosatt i De forente stater og er sugen på det kommende nettrollespillet The Elder Scrolls Online, håper vi du er 17 år gammel eller eldre. Det amerikanske sensurvesenet ESRB (Entertainment Software Rating Board) har nemlig gitt spillet aldersmerkingen Mature, som tilsvarer en grense på nettopp 17 år.

Dersom du ikke bor i USA trenger du ikke forholde deg til ESRB-merkingen, men det gir et inntrykk av hva vi kan forvente når spillet skal vurderes av PEGI (Pan European Game Information) her i Europa. Faktisk ender de fleste spill som får Mature-merkingen i USA opp med 18-årsgrense her i Norge.

Selv om dette er en unormalt høy aldersgrense for et rollespill, og Bethesda selv ikke helt skjønner bakgrunnen for avgjørelsen, har de godtatt vurderingen til ESRB. De planlegger heller ikke å gjøre noen endringer ved spillet for å senke aldersgrensen.

The Elder Scrolls Online

Relaterte tekster

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Elder Scrolls-serien inntar nettrollespillsjangeren, og vi har sendt Robin på et storslått eventyr på leting etter den sangnomsuste karakteren...



Loading next content