Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us

Jobber Naughty Dog allerede med The Last of Us 2?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Actioneventyret The Last of Us har solet seg i glansen fra en sjeldent samlet verdenspresse siden lanseringen i fjor, og blant en rekke andre utmerkelser finner vi prisen for Årets spill 2013 her i Gamereactor.

Med tanke på suksessen kommer det ikke som noen overraskelse dersom Sony ønsker å se en oppfølger, men at arbeidet allerede skal være igang er oppsiktsvekkende. Det er ikke desto mindre nøyaktig hva nettsiden Omelete, en av de største nettsidene for underholdning i Brasil, skriver om saken.

Som rapportert på Neogaf-forumet hevder nemlig Omelete at The Last of Us 2 allerede er under utvikling, og at spillet vil se dagens lys så tidlig som i 2015. Dette basert på informasjon fra anonyme kilder.

De hevder også at Naughty Dog, som for tiden også jobber med det neste Uncharted-spillet (som er offisielt annonsert), er utvikleren også denne gangen, og at plattformen man tar sikte på naturligvis er Playstation 4.

Her i Gamereactor sier vi ikke nei takk til en oppfølger (selv om spillet også står fint på egenhånd), men vi tipper Naughty Dog gjør seg ferdig med én ting om dagen. Hva tror dere?

The Last of Us
Don't mess with Joel...

Relaterte tekster

5
The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Årets spill 2013 på Gamereactor har fått en real ansiktsløftning til glede for alle Playstation 4-eiere. Vi har satt karakter på The Last of Us Remastered...

The Last of Us: Left BehindScore

The Last of Us: Left Behind

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Naughty Dog følger opp fjorårets beste spill med en utvidelse som får sjefredaktøren til å rakne i sømmene. Her er anmeldelsen av fantastiske Left Behind...



Loading next content