Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Stor elektronikkjede bekrefter GTA V til PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Oppdatering: Norske Elkjøp har bekreftet ovenfor Gamereactor at også de kommer til å åpne for forhåndsbestillinger av Grand Theft Auto V til PC i nærmeste fremtid:

- Jeg kan bekrefte at vi her i Elkjøp Norge også kommer til å åpne for forhåndsbestilling av PC-versjonen av GTA V. Dette kommer mest sannsynlig til å være på plass i løpet av neste uke. Releasedato har vi foreløpig ikke fått bekreftet, skriver kommunikasjonssjef Øystein A. Schmidt til Gamereactor.

Opprinnelig sak: Det har lenge gått rykter om en PC-versjon av storspillet Grand Theft Auto V (og det hersker liten tvil om at etterspørselen er tilstede) og nå ser det virkelig ut som annonseringen av en slik utgave nærmer seg.

Gamereactors svenske avdeling har nemlig vært i kontakt med den store elektronikkjeden Elgiganten, kjent som Elkjøp her til lands, og fått vite at de kommer til å åpne for forhåndsbestillinger av nettopp Grand Theft Auto V til PC mot slutten av denne uken.

Det har naturligvis hendt at butikker og nettbutikker har lagt ut spill for salg som ikke viste seg å bli en realitet, men Elgiganten/Elkjøp har ikke hatt for vane å drive en slik praksis. Det er også unormalt å faktisk ta inn bestillinger av spill man ikke har fått bekreftet.

Av denne grunn virker en PC-versjon av GTA V mer sannsynlig enn noen gang.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content