Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Minecraft til PC har passert 14 millioner solgte!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da han lanserte den første versjonen av spillet ante hverken spillskaper Markus Alexej "Notch" Persson eller resten av verden hvilken gigantsuksess Minecraft skulle bli.

Ikke desto mindre har det svenske, firkantede, kreative spillet solgt i hopetall, og spred seg som ild i tørt gress til en rekke formater. Det betyr imidlertid ikke at PC-versjonen er glemt, og suksessen skal visst ingen enda ta ei heller på originalplattformen.

Så sent som på Luciadagen, altså den 13. desember, kunne nemlig Persson melde at PC-versjonen hadde passert 13 millioner solgte kopier. Nå, under to måneder senere, har dette antallet økt med nok en million:

- The computer version of Minecraft has now sold 14 million copies. Celebrating by having no idea how to play Lego marvel on ps4!, skriver Persson på Twitter.

Er du blant de få som ikke har kastet deg ut i Minecrafts spennende univers enda, eller har du forlengst bygd en hel by sammen med vennene dine?

Minecraft

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...



Loading next content