Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls Online

Regn med 150 timer spilletid i Elder Scrolls Online

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi lurer ingen hvis vi sier at vi ikke er så opptatt av å nå maksnivået i MMO-spillene våre, og i det kommende The Elder Scrolls Online må vi regne med en skikkelig innsats.

For å nå nivå 50 regner nemlig produsent Paul Sage med så mye som 150 timer i Tamriel for en gjennomsnittlige spiller. Det kommer frem av en tråd om emnet på nettsiden Reddit.

Opplysningene blir både bekreftet og avkreftet av spillere som har deltatt i betaen for spillet, og faktisk tatt seg tid til å nå nivåtaket selv i denne uferdige versjonen.

Mange spillere melder at det såvisst tok rundt 150 timer å gjennomføre, mens andre hever 70-80 timer er et bedre anslag. Disse skal imidlertid ha hoppet over alt av dialog og mellomsekvenser. Noen få hevder på sin side at det kan gjøres på så "lite" som 54 timer.

Det viktigste er vel uansett hvor morsomt man har det underveis, eller hva? The Elder Scrolls Online slippes uansett den 4. april.

The Elder Scrolls Online

Relaterte tekster

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Elder Scrolls-serien inntar nettrollespillsjangeren, og vi har sendt Robin på et storslått eventyr på leting etter den sangnomsuste karakteren...



Loading next content