Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Mafiadatter saksøker Rockstar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Datteren til mafiamedlemmet Salvatore "Sammy the Bull" Gravano, Karen Gravano, saksøker nå Rockstar, og hun krever 40 millioner dollar i oppreisning. Årsaken skal være at hun hevder spillutvikleren har kopiert både hennes utseende såvel som livshistorie da de skapte spillkarakteren Antonia Bottino til Grand Theft Auto V.

For deg som ikke er kjent med navnet Antonia Bottino kan vi opplyse om at det er karakteren som blir levende begravd av hennes fars fiender, før hun så blir reddet i siste sekund.

Karen Gravano har tidligere deltatt i TV-serien Mob Wives (som følger familien til kjente mafiamedlemmer), og i 2012 ga hun ut boka "Mob Daughter: The Mafia, Sammy ‘The Bull' Gravano, and Me!". Rockstar har valgt å kalle TV-serien Wise Bitches, så de legger ikke skjul på hvor de har hentet ideen fra.

Dette er derimot ikke første gangen Rockstar blir stevnet av kjendiser som føler seg misbrukt. Lindsay Lohan gikk også til sak mot Rockstar basert på at flere karakterer forbundet med Grand Theft Auto V skal minne om henne og hendelser i hennes liv.

Kilde: NYDaily News.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content