Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

GTA V til Playstation 4 den 13. juni?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ryktene rundt en utgivelse av Grand Theft Auto V til både PC og den nye konsollgenrasjonen, men foreløpig har alt forblitt nettopp rykter. Nå kommer det siste bidraget i form av livstegn for spillet til Playstation 4.

Eurogamer rapporterer at den portugisiske butikkjeden Worten hevder nemlig at de kommer til å selge Grand Theft Auto V til nettopp Sonys Playstation 4.

Det blir ikke nevnt noe om hverken PC eller Xbox One, og de sier heller ikke noe om slippdato for spillet. Det gjør derimot SuperGamer Czech, som er fast bestemt på at spillet blir tilgjengelig fra og med 13. juni.

Vi presiserer at Rockstar ennå ikke har bekreftet at spillet kommer til noen andre plattformer enn det allerede er tilgjengelig på, men av og til viser rykter seg å ha en og annen rot i virkeligheten.

Gamereactor garanterer at vi selvfølgelig skal holde dere oppdatert.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content